✔ 1-7 dagars leveranstid ✔ Fraktfritt över 500kr

AnnaInredning är min passion. Jag började med 8 kvm för 8 år sedan. Min vision har alltid varit att kunna hjälpa mina kunder att skapa ett hem de är stolta över. Ett hem som de kan njuta av i sin ensamhet och med sina nära och kära. Nu är butiken större, men visionen är densamma.
Nu kan jag erbjuda dig en fantastisk källa till inspiration. Med 600 kvm blir butiken en av de största inredningbutikerna i Sverige som fokuserar på stilfullhet och harmoni. Även om den stora utan möjliggör att jag breddar vår sortiment rejält, kommer du alltid att hitta den röda tråden. Stilful inredning med unika detaljer. Vi jobbar med fantastiska varumärken och följer trender i Sverige och internationellt.

PÅ COUNTRYHOUSE HITTAR DU EN LIVSSTIL

Ditt hem är din trygghet. Det är här du möter glädje och sorg och det är här ditt liv utgår ifrån. Den bästa dagen gryr alltid i ditt hem. Vissa säger att inredningen speglar din själ. Oavsett så skall ingen annan än du trivas hemma. Lyssna inte på inredarna på TV, lyssna på ditt hjärta.
Vår personal är noggrannt handplockad för att ge dig bästa möjliga service och hjälpa dig hitta den rätta känslan som passar just dig.

Välkommen till Countryhouse på Erikslund Shoppingcenter!

AHSignature

Stäng